Rekonstrukce chodeb v areálu Celetná

Upozorňujeme všechny studenty, že od pondělí 3. května 2021 do začátku září (harmonogram prací ještě může být změněn) je z důvodu probíhající rozsáhlé rekonstrukce chodeb v areálu Celetná zakázaný vstup na náš ústav. Po dobu rekonstrukce sídlíme v posluchárně č. 211. Pokud budete nutně potřebovat něco vyřídit ústně, napište nám prosím e-mail a domluvíme se na dalším postupu. Bohužel, nemůžeme stanovit pravidelné úřední hodiny.

Knihovna zůstává nadále také uzavřená, ke knihám se momentálně nedostaneme. Oficiálně by měla být knihovna a studovna otevřena až 6. září. Pokud by některý týden bylo umožněno na ústav alespoň na krátkou dobu vstoupit, oznámíme to v předstihu, abyste si mohli naplánovat případnou návštěvu.

Upozorňujeme také, že od 11. srpna 2021 bude úplně odstaven knihovní katalog, celá univerzita najíždí na nový knihovní systém Alma, který bude spuštěný od 1. září 2021.

Od ZS pak nebude přístupná posluchárna č. 211, výuka bude probíhat ve studovně a knihovně ústavu a také v dalších místnostech FF UK a partnerských institucí.

 

Úvod > Nástěnka > Rekonstrukce chodeb v areálu Celetná